Mircea Lucescu: Douglas Costa merită să joace alături de Robben şi Ribery

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, că mijlocaşul brazilian Douglas Costa, achiziţionat de Bayern Munchen, merită să joace alături de Franck Ribery şi Arjen Robben, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

148 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Douglas Costa merită să joace alături de Robben şi Ribery

Douglas Costa (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Bayern a făcut o afacere foarte bună, a achiziţionat unul dintre cei mai buni tineri mijlocaşi din lume. Sunt mândru că Douglas Costa va apăra culorile unui club aşa prestigios. Este un băiat de caracter şi a arătat asta şi în ultima zi alături de noi, atunci când a venit să-şi salute colegii. Are toate calităţile necesare pentru a confirma la Bayern. Merită să joace alături de Ribery şi Robben şi sunt sunt sigur că suporterii îl vor iubi. Nu mă miră că jucătorii importanţi îşi doresc să plece de la Şahtior. Anul trecut a fost unul greu în care nu am putut juca acasă", a spus Lucescu.

Tehnicianul român a afirmat că Luiz Adriano se va adapta foarte repede la AC Milan şi la campionatul Italiei.

"Ce pot să spun despre Luiz Adriano? Milan a făcut o afacere excelentă, a achiziţionat un jucător de top. Cred că Luiz Adriano îşi va îmbunătăţi jocul în Italia şi va deveni un jucător de bază în naţionala Braziliei. Este unul dintre acei jucători care se accidentează rar, este puternic fizic şi are un joc aerian foarte bun. Mi-ar fi plăcut ca el să rămână la Şahtior, dar înţeleg că în Ucraina nu este cel mai bun fotbal. Din această cauză nu putem aduce jucători de mare valoare, mereu ne refuză", a precizat Lucescu.

Şahtior Doneţk a vândut în această vară trei jucători brazilieni, Douglas Costa la Bayern Munchen, Luiz Adriano la AC Milan şi Fernando la Sampdoria Genova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici