Mircea Lucescu, invitat special la meciul de fotbal Ucraina - Italia

Antrenorul de 78 de ani se află în Leverkusen (Germania), pentru meciul programat astă-seară, de la ora 21.45.

218 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, invitat special la meciul de fotbal Ucraina - Italia

Mircea Lucescu, invitat la meciul Ucraina - Italia

Partidă decisivă în Grupa C pentru calificarea la Campionatul European de fotbal din Germania 2024, acolo unde România va fi prezentă.

Cu liderul Anglia deja calificat, 19 puncte în 7 etape, Italia şi Ucraina se luptă pentru poziţia a doua, în ultima etapă.

Ambele selecţionate au câte 13 puncte. În tur, Italia a învins cu 2-1 (în plus, are şi un golaveraj mai bun, 16-9, faţă de 11-8) şi îi este suficientă o remiză, pentru a merge la turneul final de vara viitoare.

Meciul din runda decisivă, cu Ucraina gazdă, se dispută pe teren neutru, astă-seară (de la ora 21.45), în Germania, mai exact, pe stadionul „BayArena” din Leverkusen.

La joc a fost invitat de partea ucraineană şi va asista şi Mircea Lucescu, care recent a demisionat de la Dinamo Kiev.

Pe banca Italiei stă Luciano Spalletti, campion cu Napoli şi fost antrenor la Zenit St. Petersburg, formaţie din Rusia pregătită şi de „Il Luce”.

Recent, Lucescu a declarat că nu se va întoarce niciodată să muncească în Rusia, revoltat de teroare impusă de regimul Putin în Ucraina.

Tehnicianul român a pregătit mai multe echipe din Italia, începând cu Pisa şi continuând cu Bresia, Reggiana şi Inter Milano.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici