Mircea Rednic: Nu voi mai continua la Petrolul din vară, au stabilit viitorul antrenor

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, că nu va mai continua la gruparea prahoveană din vară şi a precizat că oficialii clubului au stabilit numele viitorului tehnician.

155 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Nu voi mai continua la Petrolul din vară, au stabilit viitorul antrenor

Mircea Rednic: Nu voi mai continua la Petrolul din vară, au stabilit viitorul antrenor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Jocul s-a decis în ultimele zece minute, în momentul în care am fost nevoit să-l schimb pe Peteleu. Păcat, pentru că până în minutul 80 am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii de a marca. În ultimele zece minute ne-am bătut joc. Au fost greşelile noastre, i-am adus în joc. Diferenţa a fost făcută de schimbări. Mă deranjează declaraţiile jucătorilor mei care spun că nu mai au motivaţie. Nu meritam să pierdem, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu o să-mi dau demisia, suntem pe locul trei. Nu voi mai continua la Petrolul din vară, nu mi-au acceptat câteva clauze. Au stabilit viitorul antrenor, m-au întrebat şi pe mine pe cine să numească. Eu i-am propus pe Valentin Sinescu şi Mihai Teja", a spus Rednic la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Seto '83 şi Alibec '86, în timp ce pentru gazde a înscris Tamuz, în minutul 52, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici