Mititelu: Gică Craioveanu i-a provocat pe fani, de aceea a fost huiduit. Era în stare de ebrietate

Patronul clubului U Craiova 1948 (liga a patra), Adrian Mititelu, susţine că Gheorghe Craioveanu i-a provocat pe fani în timpul partidei amicale dintre echipa naţională a României şi Suedia, disputată, marţi, la Craiova, precizând că fostul internaţional a mers la meci în stare de ebrietate.

464 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Gică Craioveanu i-a provocat pe fani, de aceea a fost huiduit. Era în stare de ebrietate

Mititelu: Gică Craioveanu i-a provocat pe fani, de aceea a fost huiduit. Era în stare de ebrietate

Craioveanu, apropiat al echipei CS Universitatea Craiova, a fost, marţi, la meciul echipei naţionale, unde a fost huiduit de suporterii din Peluza Sud, susţinătorii grupării conduse de Mititelu. "A fost cea mai urâtă seară din viaţa mea", a mărturisit Craioveanu, o zi mai târziu, la Digi Sport.

Adrian Mititelu pretinde, însă, că fostul atacant susţine echipa din Liga 1 doar din interes.

"E vândut de mult, din 2012. El i-a provocat pe suporteri. Din câte am înţeles, era în stare de ebrietate la ora aia şi a încercat să-i provoace pe suporteri. Ştiu ce a făcut el înainte de meci. Nu era într-o stare prea bună. Efectiv, i-a provocat. A venit intenţionat, pentru că nu mai era el, Craioveanu cel de dimineaţă. El se distrează pe banii lui Rotaru (n.r. - finanţatorul echipei CS Universitatea Craiova) şi mai face şi scandaluri la Craiova, după ce ne-a făcut atâta rău", a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Gheorghe Craioveanu, ajuns la 50 de ani, a jucat la Universitatea Craiova între 1991 şi 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici