Mititelu: Nu m-am atins de Bărboianu, i-am făcut doar reproşuri la foc automat

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat miercuri, referitor la întâlnirea avută cu jucătorul dinamovist Ştefan Bărboianu într-o benzinărie din oraşul doljean după meciul cu Dinamo, că nu l-a jignit, ci i-a adus doar "reproşuri la foc automat".

73 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu m-am atins de Bărboianu, i-am făcut doar reproşuri la foc automat

Mititelu: Nu m-am atins de Bărboianu, i-am făcut doar reproşuri la foc automat (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"La 20-30 de minute după finalul meciului Universitatea Craiova - Dinamo, am venit la o benzinărie în Craiova, am alimentat şi l-am văzut în faţa mea pe Bărboianu. I-am făcut câteva reproşuri «Să-ţi fie ruşine nemernicule, eşti vinovat de retrogradarea Craiovei, aşa cum suntem toţi şi Găman şi tu şi Piţurcă. Ai uitat că eu te-am crescut, te-am băgat în echipă cu japca. Dacă nu te-aş fi ajutat, nu s-ar fi uitat nimeni la tine în Liga I. Maşina asta e cumpărată din banii mei şi acum te şmechereşti cu ea prin Craiova». Asta a fost tot, nu l-am atins, eram nervos după ca şi retrogradarea în Liga a II-a. Au fost reproşuri cum face un părinte la un copil, ce eram tâmpit să mă ating de Bărboianu?!", a spus Mititelu în cadrul unei emisiuni televizate, la Gsp Tv.

Adrian Mititelu a afirmat că varianta prezentată de Ştefan Bărboianu este doar o minciună caracteristică fostului impresar Ioan Becali.

"A fost doar o minciună caracteristică stilului lui Ioan Becali, care a încercat încă o dată să discrediteze persoana mea, să justifice gestul lor de a-i face liberi de contract. Vă dau cuvântul meu că nu a existat un astfel de registru al întâlnirii. Există o casetă video şi o să vedeţi că altfel au stat lucrurile. Mi-e silă de astfel de descrieri, care depăşesc orice limită. Spre finalul discuţiei, doi-trei suporteri ai Craiovei au început să-l înjure", a adăugat Mititelu.

Finanţatorul grupării oltene a precizat că Bărboianu i-a transmis că ar fi fericit să revină din vară la Universitatea Craiova.

"În timp ce vorbeam cu el, el foarte dulce şi suav mi-a spus că nu e el de vină, că ştiu prea bine cum a ajuns acolo şi că nu are nicio vină că l-au băgat la înaintare. Mi-a spus că au vrut să mă umilească şi să joace în meciul cu Dinamo, dar că el nu a vrut. A mai zis că s-ar bucura să revină la Craiova. Mă jur că nu mint deloc", a explicat Mititelu.

Fundaşul echipei Dinamo, Ştefan Bărboianu, a declarat, într-o emisiune televizată, că s-a întâlnit, luni, într-o benzinărie cu finanţatorul Adrian Mititelu, şi că oficialul grupării oltene l-a jignit şi l-a ameninţat.

Universitatea Craiova a pierdut, luni, scor 0-2, partida susţinută în compania echipei Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I. În urma acestei înfrângeri, Universitatea este foarte aproape de retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici