Moldovan despre candidatura lui Gică Popescu la preşedinţia FRF: Depinde cum se trag sforile

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, că fostul său coleg de la echipa naţională Gheorghe Popescu poate fi o soluţie pentru şefia FRF, dar a menţionat că acest lucru se poate realiza în funcţie de "cum se trag sforile" şi de "susţinerea lui Mircea Sandu".

69 afișări
Imaginea articolului Moldovan despre candidatura lui Gică Popescu la preşedinţia FRF: Depinde cum se trag sforile

Moldovan despre candidatura lui Gică Popescu la preşedinţia FRF: Depinde cum se trag sforile (Imagine: Mediafax Foto)

"Gică Popescu a fost un mare internaţional, un lider al «generaţiei de aur» cum le place unora să spună, mie nu prea îmi place acest termen, aş spune al unei generaţii foarte bune care a reuşit să aibă rezultate şi să participe constant la aceste competiţii de mare anvergură. Popescu poate să fie o soluţie pentru şefina FRF. Rămâne de văzut care va fi contracandidatul lui, cum se trag sforile, pentru că sunt interese foarte mari atunci când vine vorba de Federaţia Română de Fotbal, şi ce susţinere va avea din partea lui Mircea Sandu", a spus antrenorul într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Gheorghe Popescu a făcut unele greşeli după anunţul candidaturii care ar putea să îl coste în campanie, dar nu a dezvăluit care sunt acestea. "Vom vedea dacă Gică Popescu va fi preşedinte, oricum capacitate are. Din păcate pentru el a făcut şi unele greşeli, nu îl judec eu pentru asta, este şi el conştient de asta, dar cred eu că va cântări enorm acest aspect în campania sa", a precizat Viorel Moldovan.

Gheorghe Popescu a anunţat, la 4 iulie, că va candida la alegerile următoare pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat în mai multe rânduri că nu va mai candida la următoarele alegeri, programate la 1 iunie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici