Monica Niculescu a câştigat meciul cu Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei la US Open

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, ocupanta locului 58 în clasamentul WTA, a câştigat, miercuri, scor 6-0, 6-1, meciul disputat cu o altă sportivă din România, Ana Bogdan, locul 116 WTA, în turul doi al turneului de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de 22,102,700 de dolari.

849 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a câştigat meciul cu Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei la US Open

Monica Niculescu a câştigat meciul cu Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei la US Open

Partida a durat o oră şi 24 de minute. Primul set a fost, deşi scorul indică altceva, unul echilibrat. Durata lungă a game-urilor a făcut ca acesta să se termine în 43 de minute, însă Monica Niculescu nu i-a dat nicio şansă sportivei din Sinaia, impunându-se cu scorul de 6-0.

Actul secund a început la fel ca primul, cu game-uri lungi, dar Niculescu a luat repede distanţă faţă de adversară. A ajuns rapid la 3-0, iar de acolo meciul a mers într-o singură direcţie. În final, Monica Niculescu a câştigat şi setul doi, scor 6-1, după Bogdan a reuşit primul său break, dar Monica a răspuns rapid cu un altul.

Astfel, Niculescu avansează în turul trei, unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Svetlana Kuzneţova şi Caroline Wozniacki. Pentru calificarea în turul trei, sportiva de 28 de ani va încasa un cec în valoare de 140,000 de dolari şi 130 de puncte în clasamentul WTA.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici