Monica Ungureanu, medalie de aur la Grand Prix-ul de la Qingdao

Judoka Monica Ungureanu a câştigat medalia de aur la categoria 48 kilograme, la Grand Prix-ul de judo de la Qingdao - China, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari, anunţă Federaţia Română de Judo.

128 afișări
Imaginea articolului Monica Ungureanu, medalie de aur la Grand Prix-ul de la Qingdao

Monica Ungureanu (Imagine: Marcella Dragan/Mediafax Foto)

În finala categoriei 48 kg, Ungureanu a învins-o în mai putin de un minut pe Paula Pareto din Argentina, numărul 8 mondial şi vicecampioana mondială din 2014.

Este al doilea Grand Prix pe care îl câştigă Monica Ungureanu în 2014 după victoria de la Zagreb din luna septembrie. Cu cele 300 de puncte primite, Monica Ungureanu urcă de pe poziţia a 22-a în clasamentul IJF mai bine de 10 locuri.

Corina Căprioriu (57 kg.) şi Andreea Chiţu (52 kg.) au încheiat concursul pe locul 5 în timp ce Loredana Ohâi a terminat pe 7 la 57 kg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici