Monica Ungureanu, medalie de bronz la Grand Slam Moscova

Sportiva Monica Ungureanu a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Grand Slam Moscova, competiţie din calendarul IJF dotată cu premii totale de 154.000 de dolari.

128 afișări
Imaginea articolului Monica Ungureanu, medalie de bronz la Grand Slam Moscova

Monica Ungureanu, medalie de bronz la Grand Slam Moscova (Imagine: judoinside.com)

Monica Ungureanu a debutat cu o victorie în grupa A, în faţa rusoaicei Irina Dolgova, dar a cedat apoi în lupta cu Sarah Menezes (Brazilia), care a câştigat grupa A. Ungureanu a intrat în recalificări, în care a trecut de Amelie Rosseneu (Belgia) şi de Charline Van Snick (Belgia), cucerind medalia de bronz.

Van Snick o învinsese în grupa C pe Carmen Bogdan, sportiva tricoloră intrând şi ea în recalificări, dar ratând încă din prima luptă, cu rusoaica Lusine Avakyan, câştigătoarea celei de-a doua medalii de bronz.

La categoria 52 de kilograme, Andreea Chiţu a obţinut două victorii în grupa A, dar a fost învinsă în semifinale, de Jaana Sundberg (Finlanda), pierzând apoi şi lupta pentru medalia de bronz, în faţa lui Gili Cohen (Israel). Cohen o eliminase în turul doi al grupei D şi pe sportiva noastră, Andreea Ionas.

În aceeaşi fază, dar la categoria 57 de kilograme, în grupa A, a pierdut şi Loredana Ohâi, în faţa sportivei braziliene Rafaela Silva.

La Grand Slam Moscova, medalia de aur este răsplătită cu 5.000 de dolari, cea de argint cu 3.000 de dolari, iar cele două de bronz, cu câte 1.500 de dolari, fondul total de premiere al competiţiei fiind de 154.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici