Montolivo (AC Milan): Balotelli îmi aminteşte de Mutu

Fotbalistul formaţiei AC Milan, Riccardo Montolivo, a declarat că atacantul Mario Balotelli îi aminteşte de Adrian Mutu, alături de care a jucat la Fiorentina, informează presa italiană.

237 afișări
Imaginea articolului Montolivo (AC Milan): Balotelli îmi aminteşte de Mutu

Adrian Mutu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mario este unic. În unele privinţe îmi aminteşte de Adrian Mutu, alături de care am jucat la Fiorentina. Ca şi Mario, Mutu era un tip extrovertit care ştia cum să se integreze. Nu toţi reuşesc acest lucru'', a declarat Montolivo.

Montolivo a jucat la Fiorentina în perioada 2005-2012, iar Mutu a evoluat în perioada 2006-2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici