Moraru: Îmi doream, dar nu mă aşteptam să câştigăm şapte puncte în primele trei etape ale returului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu se aştepta ca echipa giuleşteană să câştige şapte puncte în primele trei etape ale returului Ligii I, deşi îşi dorea un start bun pentru a creşte şansele de salvare de la retrogradare.

97 afișări
Imaginea articolului Moraru: Îmi doream, dar nu mă aşteptam să câştigăm şapte puncte în primele trei etape ale returului

Moraru: Îmi doream, dar nu mă aşteptam să câştigăm şapte puncte în primele trei etape ale returului (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Eu îmi doream să avem un start bun, normal. Dar recunosc faptul că nu mă aşteptam să avem şapte puncte după primele trei etape. Şapte puncte din nouă posibile, avem echipă bună. Am jucat bine şi la Mediaş, eu sunt foarte mulţumit şi sunt sigur că la fel este şi antrenorul", a spus Moraru.

Oficialul a adăugat însă că lupta pentru salvarea de la retrogradare rămâne foarte grea. "Sunt mai multe echipe aflate acolo, jos, în clasament, care au început bine returul. Chiar dacă şansele au crescut, o să fie foarte greu de acum înainte, toţi suntem conştienţi de asta. Remarc însă un lucru, faptul că echipele care au promovat vara trecută, Rapid, CSMS Iaşi, CSU Craiova şi ASA Târgu Mureş, joacă din ce în ce mai bine", a afirmat Valerii Moraru, pentru MEDIAFAX.

De la startul returului Ligii I, echipa condusă de Cristian Pustai a câştigat partidele din deplasare cu Steaua (scor 1-0) şi Gaz Metan Mediaş (scor 1-0) şi a remizat pe teren propriu cu FC Viitorul (scor 0-0).

La finalul turului, formaţia giuleşteană ocupa ultima poziţie în clasamentul. În prezent, după 20 de etape, Rapid a urcat pe 15, având 18 puncte, cu trei mai puţin decât FC Braşov, ocupanta locului 12, cel care asigură menţinerea în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici