Moraru propune rapidiştilor prime de victorie de 1.000 de euro care vor fi plătite din drepturile TV

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că va propune jucătorilor prime de victorie de 1.000 de euro pe meci, care vor fi plătite la sfârşitul sezonului din banii din drepturile TV, cu condiţia ca echipa să se menţină în Liga I.

63 afișări
Imaginea articolului Moraru propune rapidiştilor prime de victorie de 1.000 de euro care vor fi plătite din drepturile TV

Moraru propune rapidiştilor prime de victorie de 1.000 de euro care vor fi plătite din drepturile TV (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Eu am venit cu o propunere, însă aici urmează să negocieze contractul administratorul special (n.r. - Dragoş Frăţilă), pentru că eu azi sunt un simplu acţionar de la care se cere doar bani şi cam atât. Propunerea mea a fost câte 1.000 de euro primă de victorie pentru fiecare jucător care joacă. Asta cu anumite condiţii: primele se plătesc din drepturile TV, prima o încasează jucătorii care joacă şi se achită la final de sezon, cu condiţia ca echipa să se menţină în Liga I. Clar pentru toată lumea şi prindem în contract, ca să nu venim de fiecare dată să promitem prime", a explicat Moraru.

Oficialul a menţionat că va propune vânzarea de abonamente la peluză pentru suporteri la un preţ între 5 şi 7 lei pe meci. "Eu vin cu ideea, ţinând cont de problemele cu încasările şi de faptul că echipa are nevoie de suporteri, să se vândă abonamente cu un preţ între 5 şi 7 lei la peluză pe meci. Pentru că domnul adminstrator se va ocupa şi în zilele următoare peluza stadionului va fi deschisă", a spus Moraru.

În prezent, peluza a II-a a Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu este închisă din motive de securitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici