Moroşanu: O să-i arăt eu francezului că românii nu sunt "cerşetori şi păduchioşi"

Luptătorul ieşean de K1 Cătălin Moroşanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că vrea să demonstreze în lupta cu Noel Cadet, de la Gala Local Kombat "Arde Brăila!", ce va avea loc sâmbătă, că românii nu sunt nişte "cerşetori şi păduchioşi", aşa cum au susţinut francezii.

422 afișări
Imaginea articolului Moroşanu: O să-i arăt eu francezului că românii nu sunt "cerşetori şi păduchioşi"

Moroşanu: O să-i arăt eu francezului că românii nu sunt "cerşetori şi păduchioşi" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"M-am bucurat foarte tare când am auzit că trebuie să mă bat cu un francez la gala de la Brăila. O să-i arăt eu că românii nu sunt «cerşetori şi păduchioşi»! Chiar m-a supărat foarte tare ce au spus francezii. Am să-l fac să regrete amarnic ce au spus conaţionalii lui despre noi. Am înţeles că îl cheamă Noel, deci mă bat cu Moş Crăciun! Este el un Moş Crăciun cu muşchi, dar eu sunt «Moartea din Carpaţi» şi sunt în formă maximă", a spus Cătălin Moroşanu.

Programul primei gale a circuitului Superkombat, care se va desfăşura în această ediţie pe reguli de K1, sâmbătă, la Brăila, şi care va fi transmisă în direct de Pro TV:

- Meci de rezervă pentru "piramidă": Corneliu Rus (România) - Mindaugas Sakalauskas (Lituania)

- Prima semifinală a "piramidei": Ricardo Van De Bos (Olanda) - Pavel Zuravliov (Ucraina)

- A doua semifinală a "piramidei": Stefan Leko (Germania) - Sebastien Van Thielen (Belgia)

- Superfight: Lucian Dănilescu (România) - Tomas Pakutinskas (Lituania)

- Superfight: Frank Munoz (Spania) - Redjano Cairo (Olanda)

- Superfight: Cătălin Moroşanu (România) - Noel Cadet (Franţa)

- Superfight: Benjamin Adegbuyi (România) - Martin Hauser (Slovacia)

- Finala piramidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici