Mourinho, după ce a fost sancţionat de FA: Bine că nu trebuie să port o brăţară electronică

Tehnicianul Jose Mourinho (Chelsea), care a fost amendat miercuri pentru declaraţiile făcute după un meci şi a primit interdicţie pentru o partidă, aceasta din urmă o pedeapsă cu suspendare, a reacţionat ironic, spunând că este bine că nu trebuie să poarte o brăţară electronică de supraveghere.

236 afișări
Imaginea articolului Mourinho, după ce a fost sancţionat de FA: Bine că nu trebuie să port o brăţară electronică

Jose Mourinho (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Bine că nu trebuie să port o brăţară electronică. Cred că nu suntem departe de asta, dar mă bucur că nu am o brăţară electronică. În plus, cred că 50.000 de lire sterline în lumea în care trăim acum este o ruşine absolută. Iar posibilitatea suspendării este ceva incredibil", a spus Mourinho.

Jose Mourinho a fost acuzat de comportament nesportiv pentru declaraţiile făcute la adresa arbitrajului după meciul cu Southampton (1-3), din data de 3 octombrie. La încheierea partidei respective, Mourinho a afirmat că arbitrii se tem să ia decizii favorabile echipei Chelsea deoarece apoi ar putea fi criticaţi în presă.

Miercuri, tehnicianul portughez a fost amendat de federaţia engleză cu 50.000 de lire sterline şi a primit o pedeapsă cu suspendare de un meci. În cazul în care va încălca din nou regulamentul cu privire la comentarii sau declaraţii, Mourinho va ispăşi suspendarea de un meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici