Mourinho vine în România: Botoşani o aşteaptă pe propriul teren pe Tottenham, dacă reuşeşte să o elimine pe Shkendija

  • Astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru turul al 3-lea din Europa League
  • Botoşani o aşteaptă pe propriul teren pe Tottenham, dacă reuşeşte să o elimine pe Shkendija
  • FCSB o va întâlni pe învingătoarea din Riteriai (Lituania) şi Slovan Liberec (Cehia)
  • Campioana CFR Cluj, deja în turul 3, va juca împotriva lui Djurgarden (Suedia) şi Europa (Gibraltar)
714 afișări
Imaginea articolului Mourinho vine în România: Botoşani o aşteaptă pe propriul teren pe Tottenham, dacă reuşeşte să o elimine pe Shkendija
Drumul lui Jose Mourinho către grupele Europa League trece pe la Botoşani. Tottenham vine în România cu 2 condiţii: dacă o elimină pe Lokomotiv Plovdiv în turul 2 iar Botoşani trece de Shkendija.
 
FCSB va juca pe propriul teren în turul 3. Riteriai din Lituania sau Slovan Liberec din Cehia se luptă în turul 2 pentru a obţine zborul către Naţional Arena. Mai întâi, FCSB va trebui să treacă de Backa Topola din Serbia.
 
Campioana CFR Cluj este singura care va trebui să se deplaseze. Fie în Gibraltar, fie în Suedia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici