Mulţescu era favorit să preia Astra, dar calculele lui Niculae s-au schimbat. Mutu, în pole-position

Astra Giurgiu s-a despărţit de Edi Iordănescu luni, iar azi va instala un nou antrenor pe bancă. S-a negociat cu Gigi Mulţescu, liber de contract, s-a ajuns la un acord de principiu şi cel poreclit "SMURD" ar trebuie să semneze contractul, dar seara târziu, giurgiuvenii au găsit şi o altă variantă.

210 afișări
Imaginea articolului Mulţescu era favorit să preia Astra, dar calculele lui Niculae s-au schimbat. Mutu, în pole-position

Mulţescu era favorit să preia Astra, dar calculele lui Niculae s-au schimbat. Mutu, în pole-position

Adi Mutu, nume sonor, care nu are licenţa PRO, dar care a anunţat că vrea să renunţe la postul din cadrul FRF pentru a începe o carieră în antrenorat, anunţă Telekom Sport. "Briliantul" are avantajul de a fi foarte bun prieten cu preşedintele Astrei, Dani Coman.

Recent, Mutu a confirmat pentru Telekom Sport planurile sale. "Trebuie să capăt experienţă în antrenorat. Într-adevăr, dacă aş avea o ofertă care m-ar convinge, aş accepta-o, pentru că ăsta e lucrul pe care vreau să-l fac. Pasiunea mea e fotbalul. Cred că, prin experienţa acumulată, pot ajuta jucătorii români să ajungă fotbalişti la un înalt nivel", a spus cel care în prezent e managerul sportiv al echipei naţionale.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici