Murray se retrage de la Dubai din cauza unei accidentări recurente la şold

Andy Murray s-a retras de la turneul de tenis de la Dubai din această săptămână din cauza unei probleme recurente la şold, au anunţat luni organizatorii turneului.

86 afișări
Imaginea articolului Murray se retrage de la Dubai din cauza unei accidentări recurente la şold

Murray se retrage de la Dubai din cauza unei accidentări recurente la şold

Jucătorul de 35 de ani, triplu campion de Grand Slam, a fost pe punctul de a se retrage în 2019 şi a fost operat anul trecut la şold.

Cu toate acestea, el şi-a reluat cariera după o altă operaţie şi a ajuns în a patra sa finală ATP de la revenirea în circuit, la Qatar Open, săptămâna trecută, unde a fost învins de Daniil Medvedev.

"Ne pare rău să vă informăm că Andy Murray nu poate participa la turneul din acest an", au anunţat organizatorii de la Dubai într-o postare pe Twitter. "Andy s-a confruntat cu o accidentare recurentă la şold care, din păcate, îl forţează să nu participe la turneul de la Dubai".

Murray a declarat, după înfrângerea în faţa lui Medvedev, că va trebui să îşi gestioneze mai bine corpul, mai ales după meciuri solicitante din punct de vedere fizic.

"La vârsta mea şi cu unele dintre problemele pe care le am, trebuie să fiu atent la aceste lucruri. Nu pot să continui până când se întâmplă ceva", a declarat Murray.

"Trebuie să fiu un pic mai inteligent cu asta".

Retragerea lui Murray de la Dubai vine la o zi după ce compatrioata sa Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, s-a retras de la Austin Open din Texas din cauza unei amigdalite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
murray,
dubai,
retragere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici