Mutu a efectuat primul antrenament după două săptămâni

Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a efectuat, marţi după-amiază, primul antrenament după accidentarea suferită la gambă în timpul unei şedinţe de pregătire în urmă cu aproximativ două săptămâni.

142 afișări
Imaginea articolului Mutu a efectuat primul antrenament după două săptămâni

Adrian Mutu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Azi am făcut primul antrenament şi totul a decurs bine", a scris, marţi, pe contul personal de Twitter, fotbalistul român.

La 11 februarie, Adrian Mutu s-a accidentat în timpul antrenamentului, suferind o ruptură la gambă. După primele investigaţii, medicii estimaseră că fotbalistul în vârstă de 34 de ani va reveni pe gazon după aproximativ minimum trei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici