Mutu, după întâlnirea cu preşedintele clubului Fiorentina: A fost o discuţie pozitivă, sper să joc miercuri

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi seară, după o întâlnire cu preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, că discuţia cu oficialul a fost pozitivă şi că speră să evolueze pentru echipa italiană în meciul de săptămâna viitoare, cu Genoa, din Serie A, informează violanews.com.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu, după întâlnirea cu preşedintele clubului Fiorentina: A fost o discuţie pozitivă, sper să joc miercuri

Mutu, după întâlnirea cu preşedintele clubului Fiorentina: A fost o discuţie pozitivă, sper să joc miercuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o discuţie pozitivă, cordială. Sper să joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte mulţumit. Dacă mi-am cerut din nou scuze? Nu este suficient, era necesară o nouă clarificare", a spus Mutu la plecarea de la sediul clubului, unde a discutat aproape o oră cu Della Valle.

Potrivit violanews.com, care citează Gazzetta dello Sport, Della Valle vrea să se mai gândească timp de câteva ore şi înainte de a-l ierta pe Mutu intenţionează să afle părerea celorlalţi jucători din echipă. "În acel moment (după meciul de mâine) nu vor mai exista alte obstacole: Mutu va fi din nou un jucător al Fiorentinei", adaugă sursa citată.

Cotidianul La Repubblica scrie că Andrea Della Valle consideră că Mutu este "un băiat bun", dar care a fost sfătuit prost în ultimii ani. "Poate Adrian va reveni în echipă, dar încă nu pot să spun ce va fi. Cu siguranţă voi lua o decizie în curând şi voi lua eu hotărârea. Ştiu că a făcut lucruri grave, dar deşi sună ciudat, el este un băiat bun, faptul că a fost sfătuit prost în aceşti a dus la această situaţie. Despre renunţarea lui la Becali? Nu vorbesc despre fostul său impresar, o vor face avocaţii noştri", a mai afirmat Della Valle, citate de tuttomercatoweb.com.

La rândul său, tehnicianul Sinişa Mihajlovici a spus la postul Rai că aşteaptă decizia conducerii clubului în privinţa lui Mutu. "Adrian a greşit. Vom vedea ce va decide clubul, cer este că tehnic este un jucător care ne-ar fi util", a precizat antrenorul Fiorentinei.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Aceasta a fost prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi, iar presa italiană a speculat că jucătorul ar putea fi reprimit în lot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici