Mutu: Suporterii Fiorentinei îmi vor rămâne mereu în suflet

Atacantul român Adrian Mutu a declarat, joi, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la echipa Cesena, că suporterii formaţiei AC Fiorentina îi vor rămâne mereu în suflet.

80 afișări
Imaginea articolului Mutu: Suporterii Fiorentinei îmi vor rămâne mereu în suflet

Mutu: Suporterii Fiorentinei îmi vor rămâne mereu în suflet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Fiorentina au fost cinci ani superbi, am jucat în Liga Campionilor, am crescut mult şi sunt convins că în viitor se vor întări. Suporterilor Fiorentinei le spun că au fost cinci ani de neuitat. M-au susţinut în teren, chiar şi atunci când am avut probleme. Îi voi susţine în continuare. Vor rămâne mereu în inima mea. Îmi pare rău că am plecat, dar într-o zi mă voi întoarce. Cu Gilardino m-am cunoscut în urmă cu opt ani, am jucat mult timp împreună, este un om şi un fotbalist fantastic. Cu clubul Fiorentina nu m-am despărţit în condiţii bune, dar trebuie să le mulţumesc oamenilor de acolo şi în mod special lui Andrea Della Valle. Urez succes echipei în continuare, dar mai ales suporterilor de acolo. De multe ori am jucat mai mult pentru ei, decât pentru echipă", a spus Mutu, potrivit site-ului fiorentina.it.

Internaţionalul român a afirmat că este fericit de faptul că va juca la Cesena. "Sunt fericit să fiu aici. Cu ceva timp în urmă l-am cunoscut pe preşedinte, o persoană ambiţioasă şi cu idei clare. Obiectivul nostru este să confirmăm ceea ce echipa a făcut în sezonul trecut. Mental sunt pregătit. Am jucat şapte ani în Liga Campionilor, am câştigat titluri, nu am nicio problemă. Eram la un club mare ca Fiorentina şi nimeni nu m-a obligat să plec. Cesena m-a dorit cu ardoare şi am decis să vin aici. Nu sunt bătrân, dar am ceva experienţă. Am făcut multe erori, dar acum m-am schimbat", a precizat Mutu.

Adrian Mutu, în vârstă de 32 de ani, a semnat, la 23 iunie, un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu Cesena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici