Naţionala de futsal a României a câştigat prima confruntare a dublei cu Republica Moldova

Naţionala de futsal a României s-a impus sâmbătă în faţa selecţionatei similare a Moldovei, scor 4-1, în prima confruntare a dublei de verificare dintre cele două formaţii.

167 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României a câştigat prima confruntare a dublei cu Republica Moldova

Naţionala de futsal a României a câştigat prima confruntare a dublei cu Republica Moldova

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal (FRF), meciul a avut loc pe „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, localitate aflată la 15 kilometri de Chişinău.

Golurile au fost marcate de: Andrian Laşcu (3) pentru Moldova şi de Felipe Oliveira (2), Istvan Hadnagy (17, 27), Paulo Ferreira (19) pentru România.

Următoarea partidă dintre Moldova şi România se va disputa duminică, de la ora 18.30.

Ne aşteaptă două meciuri grele, dar suntem pregătiţi pentru a învinge în ambele confruntări”, a spus selecţionerul Endre Kacso la plecarea spre Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici