Inter Milano i-a reziliat contractul lui Christian Eriksen, danezul care a leşinat la Euro 2020

  • Soarta fotbalistului a fost decisă de Institutul de Medicină Sportivă din Italia.
  • Jucătorul născut la Copenhaga este considerat „impropriu pentru competiţie” în Serie A, având implantat un defibrilator subcutanat.
  • Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani poate reveni în Danemarca, unde ar putea evolua având acel dispozitiv.
676 afișări
Imaginea articolului Inter Milano i-a reziliat contractul lui Christian Eriksen, danezul care a leşinat la Euro 2020

Eriksen a suferit un atac de cord la Euro 2020

„FC Internazionale Milano anunţă că a ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului lui Christian Eriksen”, a comunicat clubul aflat pe primul loc în Serie A şi campion en-titre al Italiei. Gruparea milaneză i-a urat jucătorului „toate cele bune pentru viitor”.

Astfel, se încheie experienţa italiană a danezului, nevoit să arunce prosopul din cauza reglementărilor medicale stricte în vigoare din Italia.

Defibrilatorul subcutanat implantat după acea blestemată zi de 12 iunie, când a suferit un atac de cord, s-a dovedit a fi un obstacol de netrecut, făcând inevitabil ceea ce atât Inter, cât şi jucătorul şi-au dorit să evite, şi anume rezilierea anticipată a contractului care avea să expire în iunie 2024.

Pentru danezul de 29 de ani se pot deschide acum uşile unui alt campionat care să-i permită să joace cu aparatul subcutanat. Una dintre ipoteze este revenirea în Danemarca, unde este dorit de echipa Odense, care s-a oferit deja să-l găzduiască la antrenamente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici