Naţionala Emiratelor Arabe Unite s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei

Naţionala Emiratelor Arabe Unite s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei, după ce a învins, vineri, la Sydney, cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare, selecţionata Japoniei, în sferturile de finală ale competiţiei.

158 afișări
Imaginea articolului Naţionala Emiratelor Arabe Unite s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei

Naţionala Emiratelor Arabe Unite s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Shibasaki '81 pentru Japonia şi Ali Mabkhout '7 pentru Emiratele Arabe Unite.

La loviturile de departajare, pentru Emiratele Arabe Unite au înscris Abdulrahman, Ali Mabkhout, Hassan, Al Fardan şi Ismail Ahmed, iar Esmaeel a ratat. Pentru Japonia au marcat Hasebe, Shibasaki, Toyoda şi Morishige, iar Honda şi Kagawa au ratat.

Selecţionata Emiratelor Arabe Unite va întâlni în semifinale naţionala Australiei, în data de 27 ianuarie, la Newcastle.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Coreea de Sud şi Irak, în 26 ianuarie, la Sydney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici