Naţionala under 18 de polo s-a calificat în optimile CM de la Perth

Naţionala de polo under 18 s-a calificat, marţi, în optimile CM de la Perth, după ce a obţinut a treia victorie în grupa C, scor 14-5, cu selecţionata Trinidad Tobago.

112 afișări
Imaginea articolului Naţionala under 18 de polo s-a calificat în optimile CM de la Perth

Naţionala under 18 de polo s-a calificat în optimile CM de la Perth (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Scorul pe reprize a fost 6-1, 3-0, 2-2 şi 3-2. Marcatorii României au fost Dragomirescu 3 goluri, Prioteasa 3, Alexa 2, Paleacu 2, Gergelyfi 1, Gheorghe 1, Vancsik 1, Sfîrle 1.

Tricolorii mici au adunat 6 puncte în grupa C, clasându-se pe locul 2, după Grecia, cu 8.

În primele trei meciuri, România a avut următoarele rezultate: 9-8 cu Uzbekistan, 11-4 cu Iran şi 5-8 cu Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici