Negoiţă: Noi îl respectăm pe Reghecampf, dar mai are multe de demonstrat în fotbalul românesc

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, vineri, că îl respectă pe antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, care a spus că derbiul nu înseamnă nimic pentru echipa din Ghencea, precizând însă că acesta mai are multe de demonstrat în fotbalul românesc.

50 afișări

"Au fost nişte declaraţii reprobabile, lucruri care ar trebui să nu se întâmple în Liga I. Noi îl respectăm pe Reghecampf, calităţile lui, chiar dacă mai are multe de demonstrat în fotbalul românesc. Am văzut calităţile echipei sale în Liga Campionilor. Cred că ar trebui mai multă modestie şi cred că pe viitor va evita astfel de declaraţii neinspirate. Gândurile noastre sunt îndreptate către eternul derbi. Ei sunt într-un moment bun, se investeşte de mai mulţi ani, au cumpărat jucători buni. Singura şansă a lui Dinamo este această reconstrucţie, ştim unde suntem, ne cunoaştem lungul nasului, dacă facem ceea ce trebuie vom fi răsplătiţi", a declarat Negoiţă.

Tehnicianul Flavius Stoican consideră că astfel de declaraţii îi vor motiva pe jucătorii săi: "Eu nu voi vorbi niciodată urât despre un jucător sau despre un coleg care face aceeaşi meserie. Aceste declaraţii îi îmbărbătează pe jucătorii mei, pentru că vor să demonstreze că nu e aşa. Un jucător atunci când e jignit vrea să demonstreze contrariul, îl îmbărbătează astfel de declaraţii".

Derbiul Steaua - Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, este programat la 1 martie, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici