Nelson Bonilla: Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul de patru etape

Jucătorul salvadorian Nelson Bonilla a declarat presei din ţara sa natală că Gheorghe Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul de patru etape, deşi fostul căpitan al reprezentativei României a anunţat abia vineri că a devenit manager tehnic al formaţiei pe care o patronează.

128 afișări
Imaginea articolului Nelson Bonilla: Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul de patru etape

Gheorghe Hagi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Mă înţeleg bine cu Hagi, care este antrenorul echipei de patru etape. Ştie limba spaniolă şi m-a învăţat multe lucruri. Este foarte exigent şi vrea întotdeauna să câştige. Mă întreabă cum îmi merge cu învăţarea limbii române", a afirmat Bonilla, pentru La Prensa Grafica, fotbalistul adăugând că îşi doreşte foarte mult să revină la echipa naţională.

Atacantul Nelson Bonilla, 23 de ani, ultima dată gruparea Alianza din Salvador, a semnat, în această vară, un contract pe un sezon cu FC Viitorul.

Fostul căpitan al naţionalei Gheorghe Hagi a devenit managerul tehnic al echipei FC Viitorul, a anunţat, vineri, Academia Hagi pe pagina sa de Facebook. "Echipa are nevoie de mine, e momentul să mă implic", a declarat Hagi.

FC Viitorul a obţinut, sâmbătă, primul succes în Liga I în acest sezon, învingând, pe teren propriu, pe Ceahlăul, cu scorul de 2-0. Echipa lui Hagi este pe locul 14 cu şase puncte, după şapte etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici