Nemeth Gyozo: Eu l-am atacat pe Marian Cozma

Unul dintre învinuiţii din cazul uciderii handbalistului Marian Cozma rupe tăcerea şi recunoaşte, că el a provocat incidentul care a dus la înjunghierea românului şi la rănirea gravă a doi dinte colegii săi de la Veszprem.

142 afișări
Imaginea articolului Nemeth Gyozo: Eu l-am atacat pe Marian Cozma

Nemeth Gyozo: Eu l-am atacat pe Marian Cozma

"În acea noapte mă aflam în localul Patriota din Veszprem. Eu de obicei nu beau, fiindcă nu am rezistenţă la băutură. În acea seară am băut două pahare de whisky şi deja mi-am pierdut controlul. Eu nu ştiu ce dovezi sunt, care să arate, că eu fac parte dintr-o gaşcă de recuperatori, când eu mi-am trăit toată viaţă de până acum într-un cadru legal, ca zugrav. În ultimul timp mi s-au ivit unele oportunităţi de afaceri în toată Europa despre care nu vreau să vorbesc", a spus Nemeth Gyozo.

Citeşte mai multe declaraţii ale lui Nemeth Gyozo pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici