Neşu se simte mai bine. Fotbalistul a început recuperarea la un centru specializat

Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, informează site-ul oficial al grupării batave.

530 afișări
Imaginea articolului Neşu se simte mai bine. Fotbalistul a început recuperarea la un centru specializat

Neşu se simte mai bine. Fotbalistul a început recuperarea la un centru specializat (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Doctorul echipei FC Utrecht, Frank Hellemondt, a menţionat că Neşu munceşte din greu pentru a se recupera. "În privinţa procesului de recuperare nu sunt prea multe de spus. Dar, în orice caz, Mihai munceşte din greu pentru a se recupera cât de mult posibil. Faţă de săptămâna trecută, îşi poate mişca uşor mâna dreaptă şi poate simţi câte ceva la piciorul drept, dar despre un progres mai mare nu se poate vorbi acum. Oamenii care se ocupă de recuperarea lui fac tot ce e posibil pentru acesta, dar în următoarele luni vom vedea cum va decurge situaţia", a spus doctorul.

Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici