Neymar, conflict deschis cu Paris Saint Germain. Echipa la care ar putea fi transferat brazilianul, fără niciun ban

Neymar (27 de ani) ar putea semna contractul cu Barcelona, fără ca formaţia catalană să fie nevoită să îi ofere lui Paris Saint Germain preţul de transfer, potrivit jurnalistului Christian Falk de la BILD.

3046 afișări
Imaginea articolului Neymar, conflict deschis cu Paris Saint Germain. Echipa la care ar putea fi transferat brazilianul, fără niciun ban

Neymar ar putea fi transferat la Barcelona, fără niciun ban

Potrivit jurnalistului Christian Falk de la BILD, Barcelona îi oferă lui PSG trei jucători pentru Neymar. Catalanii îi dă posibilitatea formaţiei franceze de a alege trei din patru jucători dintre Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti şi Nelson Semedo.

Neymar se află într-un conflict deschis cu Paris Saint Germain, după ce brazilianul nu s-a prezentat la primul antrenament oficial al campioanei Franţei. Pentru această abatere, Neymar s-a ales cu pierderea primei de etică, în valoare de 375.000 de euro.

Campioana Spaniei l-a adus deja pe Frenkie De Jong, Griezmann şi Neto şi speră ca Neymar să li se alăture în această sesiune de transferuri.

Neymar s-a transferat de la Barcelona la PSG în vara lui 2017, pentru suma de 222 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istorie până în acest moment.

Potrivit Transfermarkt.com, atacantul brazilian este estimat la o valoare de 180 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici