Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii echipei FC Argeş

Jucătorii divizionarei secunde FC Argeş l-au omagiat, vineri, pe fostul jucător şi antrenor al grupării piteştene, Nicolae Dobrin, care a decedat în urmă cu cinci ani.

213 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii echipei FC Argeş

Nicolae Dobrin, omagiat de jucătorii echipei FC Argeş (Imagine: george Filip / Mediafaxfoto)

Vineri la prânz, lotul alb-violet condus de noul antrenor al echipei Iulian Crivac a fost întâmpinat la Cimitirul Eroilor de văduva lui Nicolae Dobrin, Gica Dobrin. S-au depus flori, s-au aprins lumânări, iar cei prezenţi s-au recules preţ de mai multe momente la mormântul celui care a fost Nicolae Dobrin.

"Gicu este în fiecare zi prezent cu noi. Oriunde mergem se vorbeşte despre el. El e tot timpul în sufletul meu şi apare în visele mele. I-am spus că dacă fac ceva rău să îmi spună, dar până acum nu mi-a spus nimic. Ca în fiecare an, şi astăzi am venit cu toţii aici şi ne-am amintit de el. Au trecut foarte repede aceşti cinci ani. Parcă ieri era cu noi", a spus Gica Dobrin.

În lotul echipei FC Argeş venit la cimitir se află şi un jucător crescut la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, Dănuţ Ivănică, fotbalist selecţionat chiar de "Gâscan" pe vremea când acesta trăia. "Sunt mândru că am crescut la Şcoala lui Nea Gicu. Am avut de învăţat de la el şi este o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Când jucăm ne gândim şi la Dobrin şi de multe ori asta ne dă aripi" a completat Ivănică.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici