Niculescu şi Halep au câştigat trei dintre cele mai spectaculoase şapte puncte de la Indian Wells

Jucătoarele Monica Niculescu şi Simona Halep au reuşit, la turneul de la Indian Wells, să câştige trei dintre cele mai frumoase şapte puncte, potrivit unui montaj video realizat de către WTA.

380 afișări
Imaginea articolului Niculescu şi Halep au câştigat trei dintre cele mai spectaculoase şapte puncte de la Indian Wells

Simona Halep (Imagine: Hepta)

Punctele câştigate de jucătoarele române sunt din meciurile Monica Niculescu - Serena Williams, din turul doi al competiţiei, Simona Halep - Varvara Lepcenko, din turul trei, şi Simona Halep - Carla Suarez Navarro, din sferturile de finală.

Monica Niculescu a câştigat un punct spectaculos la scorul de 7-5, 3-2, 40-40 pentru Williams, după ce liderul mondial a alergat-o pe româncă dintr-o parte într-alta a terenului, însă sportiva pregătită de Călin Ciorbagiu a trimis o minge în "cross", la care americanca nu a mai ajuns şi a căzut pe teren.

Primul dintre cele două puncte spectaculoase câştigate de Halep la Indian Wells este din meciul cu americanca Varvara Lepchenko, din turul trei al competiţiei. La scorul de 3-1 şi 30-15 în setul decisiv, un "drive volley" executat de Lepchenko a scos-o pe Halep mult în afara terenului. Românca a "agăţat" mingea şi a trimis-o în terenul advers. Americanca a ezitat să lovească decisiv, ceea ce i-a permis Simonei Halep să alerge înapoi către mijlocul terenului şi să-şi recupereze poziţia dominantă. În cele din urmă, Lepchenko a greşit, trimiţând mingea în fileu.

Cel de-al doilea punct nominalizat este din întâlnirea cu sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro din sferturile de finală ale Indian Wells. La scorul de 1-0 şi 30-0 pentru Halep, în setul decisiv, locul trei mondial a punctat pe tabelă după ce a trimis un "passing" din alergare, cu reverul, în urma unui schimb de mingi prelungit.

Celelalte patru puncte spectaculoase sunt din întâlnirile Madison Keys - Jelena Jankovici, Sabine Lisicki - Flavia Pennetta, Ons Jabeur - Caroline Wozniacki şi Sloane Stephens - Serena Williams.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici