Nicuşor Bancu, operat cu succes la Bucureşti după accidentarea din meciul cu FC Viitorul

Mijlocaşul formaţiei CS Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale care s-a încheiat cu succes la Spitalul Floreasca, în urma accidentări suferite în partida cu FC Viitorul, informează site-ul oficial al grupării oltene.

200 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Bancu, operat cu succes la Bucureşti după accidentarea din meciul cu FC Viitorul

Nicuşor Bancu, operat la Bucureşti după accidentarea din meciul cu FC Viitorul (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Fotbalistul Universităţii Craiova se simte bine după intervenţia chirurgicală din această după-amiază. După accidentarea groaznică suferită aseară, Nicuşor Bancu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În cursul zilei de azi el a trecut printr-o operaţie complexă. Intervenţia chirurgicală a durat două ore şi a fost, potrivit medicilor, un real succes", se arată în comunicatul postat pe site-ul CSU Craiova.

Mijlocaşul Nicuşor Bancu, 22 de ani, a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de miercuri, contând pentru optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă '54 şi Mateiu '112, respectiv Ţîru '90+2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici