Novak Djokovic a câştigat cel de-al patrulea său titlu la Shanghai

Jucătorul de tenis din Serbia, Novak Djokovic, care va urca de luni pe locul 2 ATP în locul lui Roger Federer, a câştigat Mastersul de la Shanghai, după ce l-a învins în finală pe croatul Borna Coric, locul 13 ATP, scor 6-3, 6-4.

872 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a câştigat cel de-al patrulea său titlu la Shanghai

Novak Djokovic a câştigat cel de-al patrulea său titlu la Shanghai

Este cel de-al 32-lea turneu categoria Masters 1000 câştigat de sârb şi cel de-al 18-lea meci consecutiv fără înfrângere.

Jucătorul de 31 de ani este acum la doar 35 de puncte în spatele liderului ATP, Rafael Nadal, cel care are 33 de titluri de Masters 1000 şi cu care se va întâlni de altfel la Turneul Campionilor de la Londra.

Djokovic, care va participa la Turneul Campionilor alături de Rafael Nadal, Juan Martin del Potro, Roger Federer şi Alexander Zverev, în perioada 11-18 noiembrie, a terminat pe locul 1 ATP în sezoanele 2011-12, 2014-15.

Sârbul nu şi-a pierdut niciodată serviciul în acest turneu, iar de luni va urca pe locul 2 ATP pentru prima oară din 11 iunie 2017, când a suferit o accidentare la cotul drept, fiind nevoit să se retragă o perioadă.

Djokovic a mai câştigat turneul de tenis de la Shanghai în 2012, contra lui Murray, în 2013, contra lui Juan Martin del Potro şi în 2015, contra lui Tsonga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici