România întâlneşte Serbia duminică, de la ora 16.00, în Liga Naţiunilor. Restricţii de circulaţie în Capitală

Echipa naţională de fotbal a României va juca, duminică, de la ora 16.00, pe Arena Naţională, în al patrulea meci din Liga Naţiunilor. Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că au fost impuse restricţii de circulaţie în zona stadionului.

1008 afișări
Imaginea articolului România întâlneşte Serbia duminică, de la ora 16.00, în Liga Naţiunilor. Restricţii de circulaţie în Capitală

România întâlneşte Serbia duminică, de la ora 16.00, în Liga Naţiunilor. Restricţii de circulaţie în Capitală

Arena Naţională găzduieşte, duminică, partida din Liga Naţiunilor dintre România şi Serbia. Din ultimele informaţii, gazonul celui mai mare stadion din ţară se prezintă într-o situaţie bună, astfel că la ora partidei nu ar trebui să fie probleme cu terenul.

România va disputa meciul retur împotriva Serbiei pe Arena Naţională, după ce în primul meci, de la Belgrad, tricolorii au remizat, scor 2-2.

Sâmbătă, 13 octombrie, cu o zi înaintea meciului cu Serbia, s-ar fi vândut aproximativ 43.000 de bilete, anunţă Digisport. Cifra este una impresionantă, iar la ora meciului, tricolorii au toate şansele să joace cu tribunele arhipline.

România este pe locul doi în grupă, cu cinci puncte, la un punct distanţă de liderul Serbia şi la un punct peste Muntenegru.

Din cauza partidei însă, circulaţia din jurul Arenei Naţionale va fi restricţionată începând cu ora 12.30, pe strada Maior Coravu, între Sos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între Sos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena sau Sos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe banda I pe str. Vatra Luminoasă, între străzile Tony Bulandra şi str. Pierre de Coubertin; pe str. Tony Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu; pe str. Sg. Vasile Serbanica între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C); pe bd. Basarabia, între Piaţă Muncii şi Bd. Chişinău, pentru afluire/defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici