O agenţie de turism şi o clinică medicală cer insolvenţa FC Dinamo

Două societăţi comerciale, o agenţie de turism şi o clinică medicală, solicită Tribunalului Bucureşti deschiderea procedurii de insolvenţă a clubului FC Dinamo pentru datorii neonorate, conform portalui instanţelor de judecată din România.

269 afișări
Imaginea articolului O agenţie de turism şi o clinică medicală cer insolvenţa FC Dinamo

O agenţie de turism şi o clinică medicală cer insolvenţa FC Dinamo

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, joi, solicitarea agenţiei de turism SC Speedex Tours & Sport Consulting SRL în ceea ce priveşte deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii SC Dinamo 1948 SA.

O altă solicitare de intrare în isolvenţă a grupării "alb-roşii" a fost înregistrată de societatea Eurosanita S.p.a. la 1 martie 2013.

La sfârşitul anului trecut, foştii jucători ai formaţiei dinamoviste, Liviu Ganea şi Dorel Stoica, solicitaseră intrarea în insolvenţă a societăţii, pentru datorii salariale, dar Tribunalul Bucureşti a luat act la 19 martie 2013 de renunţarea la judecată.

Contactat, luni, de agenţia de presă MEDIAFAX, preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că nu are cunoştinţă de acţiunile deschise în instanţă de cele două societăţi comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici