Obreja: Am demarat discuţiile pentru organizarea meciului de unificare a centurilor mondiale

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a început demersurile pentru ca partida pe care Lucian Bute o va susţine în primăvara anului viitor pentru unificarea centurilor să aibă loc la Bucureşti.

109 afișări
Imaginea articolului Obreja: Am demarat discuţiile pentru organizarea meciului de unificare a centurilor mondiale

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt obligat ca după gala «Campion pentru România» să încerc să fac ceva şi mai mare. E un plan fantasmagoric, dar trebuie să încerc asta. Bugetul va fi mult mai mare decât cel pentru această gală, dar o mare problemă e reprezentată de contractul pe care Lucian îl are cu Showtime. Oricum, avem sprijinul lui Lucian şi al Interbox", a spus Obreja.

În cazul în care Lucian Bute îşi va apăra la 5 noiembrie titlul mondial IBF, cel mai probabil în faţa americanului Kelly Pavlik, pugilistul român îl va întâlni în primăvara anului viitor pe învingătorul turneului SuperSix, ce se va disputa între americanul Andre Ward şi britanicul Carl Froch.

"Sper din tot sufletul să mai am ocazia să boxez în România. O să vin cu mare drag de fiecare dată când mi se va oferi această ocazie. Îmi doresc acel meci pentru unificarea centurilor. Sper să se întâmple anul viitor. Mi-am apărat centura de opt ori şi sper să o fac în continuare de încă opt ori", a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Sala Radio, Lucian Bute.

Lucian Bute a participat, marţi, la Sala Radio, la o sesiune de autografe, sportivul român primind cu această ocazie o monedă de 10 lei din partea preşedintelui-directorului general al Radio România, Andras Istvan Demeter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici