Obreja, reales în funcţia de preşedinte al FR de Box

Rudel Obreja a fost reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul unei adunări extraordinare convocată după ce toţi membrii Biroului Federal au demisionat.

65 afișări
Imaginea articolului Obreja, reales în funcţia de preşedinte al FR de Box

Obreja, reales în funcţia de preşedinte al FR de Box (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am fost reales, am fost singurul candidat. Au fost 85 de voturi exprimate, 65 pentru, 10 anulate, cinci împotrivă şi cinci abţineri", a declarat Obreja pentru MEDIAFAX.

Rudel Obreja a fost suspendat, în luna ianuarie, 11 ani de federaţia internaţională pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA şi pentru că a prezentat documente falsificate în cursul unei proceduri disciplinare. Obreja a fost suspendat şi pentru faptul că a permis ca sportivii să boxeze fără cască de protecţie la finalele Cupei României din 16-19 februarie 2009, ceea ce reprezintă "o gravă abatere de la Regulamentul tehnic şi competiţional al AIBA, prin punearea în pericol a sănătăţii boxerilor". Ulterior suspendarea lui a fost redusă la cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici