Oficial Cesena: Mutu ar putea fi "pivotul" lotului, într-o zi ar putea fi chiar antrenorul echipei

Directorul sportiv al echipei Cesena, Lorenzo Minotti, a confirmat că Adrian Mutu constituie unul dintre obiectivele principale ale grupării italiene, menţionând că acesta ar putea reprezenta "pivotul" lotului, având şansa într-o zi de a deveni chiar antrenorul Cesenei, scrie Corriere Fiorentino.

158 afișări
Imaginea articolului Oficial Cesena: Mutu ar putea fi "pivotul" lotului, într-o zi ar putea fi chiar antrenorul echipei

Oficial Cesena: Mutu ar putea fi "pivotul" lotului, într-o zi ar putea fi chiar antrenorul echipei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Lorenzo Minotti a precizat că singura problemă pare să fie salariul jucătorului.

"Afacerea e dificilă, în special din cauza salariului jucătorului. Însă Adrian rămâne unul dintre obiectivele noastre. În luna ianuarie, între el şi preşedintele clubului s-a creat o legătură specială, de respect şi amiciţie. Noi l-am cucerit cu proiectul nostru, iar acum dorim să încercăm din nou. Ideea noastră este să construim o echipă tănâră, iar Mutu ar putea fi «pivotul» grupului, jucătorul capabil să-i ajute pe ceilalţi să crească. Şi în plus, ţinând cont de faptul că Mutu vrea să se îndrepte spre cariera de antrenor la finalul carierei, într-o zi ar putea fi chiar aici, la Cesena", a mai spus Minotti.

Presa italiană a scris că preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, s-ar afla la Bucureşti pentru a negocia un transfer al atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, care este dorit de clubul italian din iarnă.

Totodată, Campedelli l-ar fi urmărit şi pe atacantul Marius Alexe de la Dinamo în finala Cupei României, pe care "alb-roşii" au pierdut-o, miercuri, în faţa Stelei, scor 0-1.

Cesena şi-a manifestat de mai multe ori interesul pentru Adrian Mutu în ultimele luni. În sezonul 2010/2011, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o lună, la 5 ianuarie, după ce a refuzat să se antreneze pentru că nu era lăsat să plece gratis la Cesena. Ulterior, Mutu a renunţat la colaborarea cu Ioan Becali şi a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel că a fost reprimit în lot şi a rămas la gruparea toscană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici