Oficialii grupării Renault F1 recunosc că Alonso va părăsi echipa

Directorul general al echipei Renault F1, Jean Francois Caubet, a recunoscut, într-un interviu acordat TF1, după cursa de la Singapore, că pilotul Fernando Alonso va părăsi echipa la finalul acestui an, informează f1-live.com.

14 afișări
Imaginea articolului Oficialii grupării Renault F1 recunosc că Alonso va părăsi echipa

Pilotul Fernando Alonso (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Alonso ne va lipsi, dar şi el ne va simţi lipsa", a declarat Caubet.

Deşi oficial încă nu şi-a anunţat plecarea de la Renault, pilotul iberic în vârstă de 27 de ani a precizat că ştie care va fi destinaţia sa pentru sezonul viitor. "Am luat o decizie şi o s-o cunoaşteţi în curând", a recunoscut, duminică, Alonso, care s-a clasat pe locul trei în Marele Premiu de la Singapore.

Conform informaţiilor apărute, luni, în presa internaţională, Fernando Alonso va fi confirmat ca pilot al echipei Ferrari din 2010, joi, pe circuitul de la Suzuka din Japonia.

Potrivit cotidianului iberic As, conducătorul scuderiei italiene, Stefano Domenicali, a menţionat că nu este exclusă o astfel de variantă, dar încă nu este nimic sigur. "Este o varinată, dar încă nu este nimic garatat". Publicaţia iberică anunţă că Alonso a parafat un acord pe cinci ani cu echipa italiană şi îl va avea coechipier pe Felipe Massa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici