Oltchim pune în vânzare 4.500 de bilete pentru returul finalei Ligii Campionilor cu Viborg

Clubul Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea va pune în vânzare 4.500 de bilete pentru meciul retur al finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, pe care formaţia olteană îl va juca sâmbătă 15 mai, la Bucureşti, împotriva grupării daneze Viborg HK.

35 afișări
Imaginea articolului Oltchim pune în vânzare 4.500 de bilete pentru returul finalei Ligii Campionilor cu Viborg

Oltchim pune în vânzare 4.500 de bilete pentru returul finalei Ligii Campionilor cu Viborg (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Numărul biletelor de intrare ce vor fi puse la dispoziţia publicului va fi de circa 4.500, conform capacităţii sălii şi a Legii 4/2008.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18.00, numai în baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc. Datorită condiţiilor impuse de organele de ordine privind stricta securizare a documentelor în baza cărora publicul va avea acces în Sala Polivalentă din Bucureşti, abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competiţional 2009/2010, valabile doar în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, nu vor putea fi folosite la acest joc. Posesorii acestor abonamente vor beneficia, în schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat în sectoarele sălii, în funcţie de valoarea acestor abonamente şi a preferinţelor solicitanţilor.

Biletele de intrare vor fi de trei categorii:

- Categoria I - 200 lei (rândurile 1-9 de la etaj şi sectoarele centrale din spatele celor două porţi);

- Categoria a II-a - 150 lei (rândurile 10-18 la etaj şi sectoarele laterale din spatele celor două porţi);

- Categoria a III-a - 100 lei (sectoarele din colţurile sălii, la etaj).

Copii în vârstă de până la 10 ani au acces gratuit, însoţiţi de persoane mature, neputând ocupa locuri în sală. Cei peste 10 ani vor avea acces în sală numai cu bilet de intrare.

Biletele de intrare pot fi procurate în felul următor:

- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 3 şi 4 mai, între orele 9.00 şi 20.00;

- publicul spectator din Râmnicu Vâlcea - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 5 şi 6 mai, între orele 9.00 şi 20.00;

- publicul spectator din Bucureşti - de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Bucureşti, în zilele de 7 şi 8 mai, intre orele 9.00 şi 19.00.

Solicitările de bilete prin alte metode (on-line, e-mail, fax, telefon, etc) nu pot fi onorate. Legitimaţiile de orice fel nu sunt valabile pentru acest joc.

Partida Oltchim Râmnicu Vâlcea - Viborg HK va avea loc sâmbătă 15 mai 2010, la ora 20.45, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Acreditarile pentru presă se vor emite în exclusivitate de către Federaţia Europeană de Handbal, în baza cererilor tip solicitate de aceasta şi trimise clubului Oltchim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici