Oltchim va primi medaliile de campioană pe 14 mai, după derbiul cu HCM Baia Mare

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor primi medaliile de campioane în 14 mai, la finalul partidei cu vicecampioana HCM Baia Mare, din ultima etapă a Ligii Naţionale.

214 afișări
Imaginea articolului Oltchim va primi medaliile de campioană pe 14 mai, după derbiul cu HCM Baia Mare

Oltchim va primi medaliile de campioană pe 14 mai, după derbiul cu HCM Baia Mare (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Etapa a 22-a a stagiunii interne, ultima, este programată în 15 mai, dar derbiul dintre Oltchim şi HCM Baia Mare se va disputa cu o zi mai devreme, de la ora 19.00.

La finalul partidei, Oltchim va primi medaliile de campioană. "Mai avem două meciuri din acest sezon. Echipa s-a reîntâlnit aseară, după vacanţă, în formulă completă, inclusiv cu antrenorul Jakob Vestergaard. În aceeaşi formulă vom juca meciul de la sâmbătă, de la Brăila, din etapa a 21-a, dar şi pe cel din 14 mai, cu HCM Baia Mare, la finalul căruia vom primi medaliile de aur. Sezonul nu se încheie însă acolo, va urma Cupa României, de la Oradea, unde de asemenea, echipa va fi prezentă în formulă completă", a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Oficialul vâlcean a mai precizat că nu s-au încheiat negocierile cu toate jucătoarele, din cauză că acestea au fost în vacanţă până marţi. "Nu avem încă alte noutăţi, abia s-au întors fetele, dar vom continua discuţiile", a încheiat Berbecaru, care a mai afirmat că nici în privinţa băncii tehnice nu s-au luat o decizie, după ce contractul cu Jakob Vestergaard a fost întrerupt pe cale amiabilă.

Singura certitudine este că actualul secund Steluţa Luca va face parte din staful tehnic şi în continuare, urmând să se decidă dacă va fi antrenor principal sau secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici