Ora la care va juca Simona Halep primul meci de simplu de la Rogers Cup. Cum o pregăteşte Jennifer Brady pe româncă: "Ea va avea presiune, eu nu am nimic de pierdut"

Organizatorii turneului din Toronto, Rogers Cup, au anunţat ora disputării primul meci al Simonei Halep din cadrul acestei competiţii. Fostul lider mondial va debuta în turul 2, miercuri, 7 august, de la ora 20:00, în faţa jucătoarei din America Jennifer Brady (24 de ani, nr. 76 WTA).

1844 afișări
Imaginea articolului Ora la care va juca Simona Halep primul meci de simplu de la Rogers Cup. Cum o pregăteşte Jennifer Brady pe româncă: "Ea va avea presiune, eu nu am nimic de pierdut"

Ora la care va juca Simona Halep primul meci de simplu de la Rogers Cup. Cum o pregăteşte Jennifer Brady pe româncă: "Ea va avea presiune, eu nu am nimic de pierdut"

Sportiva, născută în Pennsylvania, a venit din calificări acolo unde a câştigat întâlnirile cu Shuai Peng cu 7-5, 7-5 şi pe Monica Puig cu 6-3, 6-2. Americanca s-a calificat mai departe la Toronto, după ce în primul tur s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-2, în faţa Kristinei Mladenovic, după un meci care a durat o oră şi patru minute de joc.

În turul secund se va întâlni cu Simona Halep. Cele două vor juca pentru prima dată una contra celeilalte.

"Ea e fantastică, o competioare incredibilă. E una dintre cele mai bune din lume şi abia aştept să fac faţă acestei provocări. Dar ea va avea presiune, eu nu am nimic de pierdut. Sper să fac un meci foarte bun", a spus Brady, pentru Digi Sport.

Pentru Simona, meciul cu Brady va fi al doilea de la Rogers Cup. Fostul lider mondial a evoluat marţi seară, 6 august, la proba de dublu, alături de canadianca de 16 ani Leylah Annie Fernandez. Cele două au fost eliminate de Nicole Melichar şi Kvete Peschke, scor 6-1, 3-6, 5-10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici