Pandurii Târgu Jiu a învins Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

374 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu a învins Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu a învins Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I

Pentru Pandurii au marcat Răduţ '40, Matulevicius '55 şi Nistor '83, iar pentru Gloria a înscris Predescu '71.

0-1: Mihai Răduţ a deschis scorul în minutul 40, după o fază confuză în careul Gloriei. Conform reluărilor, mingea a ieşit în aut de poartă, înainte de a fi trimisă în plasă.

0-2: Lituanianul Matulevicius a majorat scorul în minutul 55, după ce a marcat cu un şut din centrul careului.

1-2: Predescu a redus din diferenţă cu un şut de la circa 30 de metri.

1-3: Nistor a mărit din nou avantajul echipei sale, după un contraatac al gorjenilor.

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Tudose, Reano, Cafasso - Anton, Romario (Enescu '66) - Braganca (Tîrcă '57), Predescu, Ayza (Layo '78) - Curtuiuş. Antrenor: Nicolae Manea

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Rusu, Mamele, Vlad - Nistor, Răduţ - Al. Grigoraş (Karim '79), Voiculeţ (Cristea '77), Maxim (Băcilă '87) - Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Ayza '19 / Vlad '15, '81

Cartonaş roşu: Vlad '81

Meciul a fost arbitrat de Marius Bocăneală, ajutat de asistenţii Aurel Oniţa şi Ovidiu Artene. Rezervă a fost Teodora Albon.

Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Mircea Dancu.

La începutul reprizei secunde, antrenorul Gloriei, Nicolae Manea a fost trimis în tribună pentru proteste. Antrenorul a aruncat targa infirmierilor în teren şi nu a vrut să plece la vestiare. În cele din urmă, el a plecat în tribună de unde a urmărit meciul.

La meci au asistat 2.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici