Pandurii Târgu Jiu a învins Oţelul Galaţi, scor 4-0, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, în care gazdele au marcat primele trei goluri într-un interval de patru minute, iar oaspeţii au jucat pe final în inferioritate numerică.

123 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu a învins Oţelul Galaţi, scor 4-0, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu a învins Oţelul Galaţi, scor 4-0, în Liga I

Golurile au fost înscrise de Roman '58, '61 şi Matulevicius '59, '82.

1-0: Roman a deschis scorul cu o lovitură cu capul din 6 metri, după o centrare a lui Momcilovici.

2-0: Matulevicius a deviat în poartă o minge trimisă tot cu capul de Roman, din 5 metri.

3-0: Acelaşi Roman a înscris tot cu o lovitură cu capul, după un corner executat de Nistor.

4-0: Matulevicius a stabilit scorul final cu un şut din careu, după o pasă de la Predescu.

Oţelul Galaţi a rămas în inferioritate numerică în minutul 84, când a fost eliminat Grădinaru pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici - Răduţ, Anton, Nistor (Predescu '74) - Shalaj (Buleică '57), Roman, Nicoară (Matulevicius '55). Antrenor: Petre Grigoraş.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Mişelăricu, Miron, Sipovici, Popescu - Cojoc (Milea '61), Helder - Grădinaru, Avdici, Popa (Tudorie '46) - Jula (Cernat '72). Antrenor: Tibos Selymes.

Cartonaşe galbene: Helder '37, Grădinaru '53, '84

Cartonaş roşu: Grădinaru '84

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Paul Unimătan (central), Iulian Radu, Adrian Popescu (asistenţi) şi Marian Balaci (rezervă).

Observatori au fost Irina Mîrţ şi Aurel Beldeanu.

Pentru Florin Cernat, meciul de la Târgu Jiu a fost primul după revenirea la Oţelul Galaţi, echipă la care şi-a început cariera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici