Partida HCM Constanţa-MKB Veszprem se va juca cu casa închisă

Partida dintre HCM Constanţa şi MKB Veszprem, programată duminică, de la ora 16.15, la Buzău, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, se va disputa cu casa închisă.

38 afișări
Imaginea articolului Partida HCM Constanţa-MKB Veszprem se va juca cu casa închisă

Partida HCM Constanţa-MKB Veszprem se va juca cu casa închisă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Biletele puse în vânzare la preţul de 30 de lei s-au epuizat în mai puţin de două zile. Este posibil însă ca gruparea constănţeană să mai pună în vânzare bilete la casele din incinta Sălii Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, în cursul zilei de sâmbătă sau duminică dimineaţa.

Directorul DSJ Buzău, Paul Diaconescu, a declarat că partida dintre HCM Constanţa şi MKB Veszprem este cel mai important eveniment sportiv al anului din Buzău. "Până acum este clar evenimentul sportiv al anului în Buzău. Poate doar dacă HCM Constanţa va reuşi să se califice mai departe aş mai putea afirma acest lucru. Timp de aproape 10 zile, Buzăul a devenit capitala handbalului românesc, dacă ne gândim că sala noastră va găzdui şi meciul România - Ucraina din preliminariile Campionatului European de handbal feminin, pe 3 aprilie", a spus Diaconescu.

Partida HCM Constanţa - MKB Veszprem se va disputa duminică, de la ora 16.15, la Buzău, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul va fi transmis în direct la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici