Patinatoarea Julia Sauter s-a clasat pe locul 14 la Campionatul European

Patinatoarea Julia Sauter a intrat în istoria patinajului românesc. Sauter şi-a asigurat locul 14 în finala Campionatului European de la Minsk, la patinaj artistic. Este cel mai bun rezultat obţinut vreodată de ţara noastră, în competiţiile feminine.

394 afișări
Imaginea articolului Patinatoarea Julia Sauter s-a clasat pe locul 14 la Campionatul European

Patinatoarea Julia Sauter s-a clasat pe locul 14 la Campionatul European

Recordul României era deţinut de Roxana Luca, care în 2005 a încheiat pe 15 o finală de Campionat European. Roxana Luca se află în stafful Juliei Sauter. Reprezentaţia Juliei Sauter din finală a reuşit să impresioneze publicul. Pe a treia secvenţă muzicală, spectatorii au aplaudat în ritmul melodiei, pe zona mai alertă. Astfel de momente sunt extrem de rare pe gheaţă.

Născută la Weingarten, în Germania, Julia Sauter este antrenată de Marius Negrea şi o are alături, în dublă ipostază, de antrenoare şi coregrafă, pe Roxana Luca, patinatoarea care, în 2002, ducea România la Jocurile Olimpice după o pauză de 34 de ani din proba de patinaj artistic feminin. Cel mai bun rezultat obţinut de Roxana Luca la Eurpene a fost un loc 15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici