Pe burtiera de la BBC a apărut mesajul "Manchester United este un gunoi". Motivul invocat de postul de televiziune

  • BBC şi-a cerut scuze după ce pe ecran a apărut un mesaj pe care scria "Manchester United este un gunoi".
  • Replica a apărut pe burtiera BBC News, în partea de jos a ecranului, în timpul unei actualizări despre tenis, în cadrul emisiunii de la ora 9.00 la 10.00.
1906 afișări
Imaginea articolului Pe burtiera de la BBC a apărut mesajul "Manchester United este un gunoi". Motivul invocat de postul de televiziune

Sursa foto: Twitter SPORTbible

Mai târziu, în cursul dimineţii, prezentatoarea Annita McVeigh şi-a cerut scuze fanilor lui Manchester United care s-ar fi putut simţi jigniţi, spunând că greşeala s-a produs în timp ce cineva învăţa cum să editeze şi "scria lucruri aleatorii, nu în mod serios", potrivit The Guardian.

McVeigh a spus: "Puţin mai devreme, unii dintre voi poate că aţi observat ceva destul de neobişnuit pe burtiera care rulează în partea de jos a ecranului, cu ştiri care fac un comentariu despre Manchester United, şi sper că fanii lui Manchester United nu s-au simţit jigniţi de asta".

"Permiteţi-mi să vă explic ce s-a întâmplat: în spatele scenei, cineva se antrena pentru a învăţa să pună text pe burtieră, aşa că scria lucruri la întâmplare, nu în mod serios, şi a apărut acel comentariu. Aşa că îmi cer scuze dacă aţi văzut asta şi v-aţi simţit jignit şi sunteţi un fan al lui Manchester United. Dar, cu siguranţă, a fost o greşeală şi nu trebuia să apară pe ecran. Aşa că asta s-a întâmplat, ne-am gândit că ar fi mai bine să vă explicăm".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici