Peste 300 de jandarmi la meciul Oţelul Galaţi - FC Basel

Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Oţelul Galaţi - FC Basel, din cadrul grupei C a Ligii Campionilor, care se va disputa marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

96 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de jandarmi la meciul Oţelul Galaţi - FC Basel

Peste 300 de jandarmi la meciul Oţelul Galaţi - FC Basel (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc ridicat.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.45 doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar casele de bilete din zona stadionului vor rămâne deschise şi în ziua meciului pană la ora 19.30.

Oţelul Galaţi va întâlni, marţi, pe Arena Naţională, echipa elveţiană FC Basel, în etapa a V-a a grupei C a Ligii Campionilor, de la 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici