Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi

Tehnicianul Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi, el înlocuindu-l pe Viorel Tănase şi urmând să fie prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării gălăţene.

322 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi

Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am încetat astăzi, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tănase, om căruia ţin să-i mulţumesc pentru perioada petrecută la cârma echipei de seniori. Totodată, vă anunţ oficial că noul tehnician al FC Oţelul Galaţi este Petre Grigoraş, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români. Prezentarea oficială a domnului Grigoraş va avea loc vineri, la o oră pe care o vom anunţa în timp util. De asemenea, tot vineri veţi afla şi alte surprize în lotul de jucători care va fi deplasat în Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial şi semnat de directorul general al Oţelului, Narcis Răducan.

Petre Grigoraş a mai antrenat echipa Oţelul în perioada 2006-2009, iar în această lună a plecat de la Pandurii Târgu Jiu, unde ocupase funcţia de antrenor din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici