Petrolul Ploieşti obţine al treilea succes în meciurile de verificare: 2-1 cu Dunărea Călăraşi. Sâmbătă, „lupii galbeni” întâlnesc formaţia de eşalon trei, ACS Odorheiu Secuiesc

FC Petrolul Ploieşti şi-a continuat seria meciurilor de verificare din această iarnă cu încă o victorie, bifată vineri, în faţa colegei de eşalon Dunărea Călăraşi.

264 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti obţine al treilea succes în meciurile de verificare: 2-1 cu Dunărea Călăraşi. Sâmbătă, „lupii galbeni” întâlnesc formaţia de eşalon trei, ACS Odorheiu Secuiesc

Petrolul Ploieşti obţine al treilea succes în meciurile de verificare: 2-1 cu Dunărea Călăraşi. Sâmbătă, „lupii galbeni” întâlnesc formaţia de eşalon trei, ACS Odorheiu Secuiesc

Partida s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la Tărlungeni, suprafaţă pe care cele două formaţii şi-au desfăşurat pregătirile în această săptămână, şi s-a încheiat cu succesul la limită al „lupilor galbeni”, scor 2-1 (2-0).

Ambele reuşite ale elevilor lui Viorel Moldovan s-au consemnat în prima repriză.

Buhăescu a deschis scorul în minutul 17, cu un şut din marginea careului mic. Apoi, după o bară a aceluiaşi Buhăescu în minutul 41, chiar înainte de pauză Roige a majorat diferenţa, mijlocaşul spaniol fructificând, din 6 metri, o centrare ideală venită, de pe stânga, de la Vajushi.

După reluare, petroliştii şi-au mai trecut în cont, printre alte ocazii, încă o bară, prin Ţicu, cel care a nimerit transversala cu un şut de la 25 de metri.

Finalul le-a aparţinut oaspeţilor, Fotescu trimiţând în bara din dreapta lui Kitanov, iar Bud fiind cel care a redus handicapul în minutul 74.

Djuric a fost aproape de egalare, la o lovitură liberă de la 25 de metri, bătută direct pe poartă, la care Kitanov a avut un reflex salvator.

Sâmbătă „lupii” au programat un nou test, cu formaţia de eşalon trei ACS Odorheiu Secuiesc. În cea de-a doua săptămână de cantonament, ploieştenii vor mai juca, la Tărlungeni, cu Aerostar Bacău şi ACS Kids Tâmpa Braşov, iar sâmbăta viitoare, înainte de plecarea într-un nou cantonament la munte, mai au programat un meci de verificare cu U Craiova 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici